måndag 23 oktober 2017

Tuffa gänget

länk till adlibris och bokus
Herr Varg är gruvligt trött på att ständigt betraktas som farlig och ond. Så för att försöka göra nåt åtdetta så bestämmer sig Herr Varg för att han och hans kompisgäng bestående av Herr Piraya, Herr Haj och Herr Orm, som ju alla anses vara ena riktiga busar, ska börja göra en massa goda gärningar för att få folk att ändra uppfattning om dem. Men att försöka göra nåt snällt visar sig vara lättare sagt än gjort när alla är livrädda för en.

länk till adlibris och bokus
Aaron Blabey har skrivit om Tuffa gänget som inleds med boken En god gärning och gänget fortsätter att försöka förbättra sitt rykte i nästa bok, En ruggig historia, där ett gäng burhöns ska undsättas från sitt trista instängda liv, och resultatet av Tuffa gängets goda gärningar får ungefär liknande resultat som i första boken. (Det är framför allt Herr Orm som har svårt att skilja på att hjälpa andra och att hjälpa sig själv i den här delen) Men roligt är det och väldigt fartfyllt.

Det är inte mycket text och böckerna följer trenden med humorböcker liknande Vår trädkoja och Dagbok för alla mina fans där bilderna är minst lika viktiga. Men skillnaden är att Tuffa gänget har en yngre målgrupp. Men även en vuxen läsare kan absolut uppskatta de här hysteriskt roliga böckerna.

Tredje delen om Tuffa gänget, En gnagares hämnd, kommer våren 2018, något jag helt klart ser fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar