onsdag 15 april 2020

Hemsökt - en natt på spökhotellet

Länk till adlibris och bokus
Det är semestertider och Jasmines familj ska som vanligt åka till Svartsjön för en långhelg. De brukar alltid ta in på samma pensionat, men i år håller pensionatet på att renovera så familjen har fått boka rum på ett annat ställe som ligger lite mer avsides. Djävulens hägring heter hotellet och det visar sig vara ett rätt så nedgånget ställe. Utvändigt åtminstone. Sviten familjen får dela på är det åtminstone inget fel på. Jasmine får ett rum där gammaldags dockor sitter på rad och stirrar på henne med sina blanka ögon av glas. Jasmine tycker det är skitobehagligt, men hon vill inte heller avslöja för sin familj att hon egentligen är livrädd för dockorna.

Så klart drömmer hon mardrömmar om dockorna, men är det bara mardrömmar eller är det inte så att dockorna faktiskt rör på sig och hånler mot Jasmine på riktigt?

Hemsökt - en natt på spökhotellet av Steve Brezenoff är en rysare för lågstadiet som inte är för den mest lättskrämde läsaren. Det här är nämligen saga som slutar allt annat än lyckligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar