torsdag 9 april 2020

När allt förändras

Länk till adlibris och bokus
Det finns ett före och efter med allting. Leni är tillsammans med David sen en tid tillbaka, bästa pojkvännen! Men det är nåt med hur David betett sig på sistone som har börjat skava. Nåt som Leni inte riktigt kan sätta fingret på. Hon försöker snacka med bästa kompisen Moa, Moa som hon har känt sen typ alltid, och hon förväntar sig medhåll och stöttning men får ingetdera när hon försöker lufta sin oro.

Det finns ett före Leni går in i replokalen. Ett före då hon fortfarande har en bästa kompis och bästa pojkvän. Och det finns ett efter Leni går in i replokalen. Ett efter då hon inte längre har någonting av detta.

Som läsare ser man alla de små tecknen som egentligen lyser mitt framför ögonen på Leni, men som hon av förståeliga skäl inte ser, kanske till och med inte vill se.

När allt förändras av Emma Frey-Skött är en lättläst bok om hjärtesorg, svek och vänskap. Det går väldigt snabbt att läsa, varje kapitel är inte mer än en-två sidor långa, men Frey-Skött lyckas väl med att på det korta formatet fylla sidorna med varenda känsla som den med ett krossat hjärta upplever.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar