torsdag 15 december 2022

Skräckens hus

Länk till adlibris och bokus
Niko och Simen brukar lyssna på när Nikos storebror berättar läskiga historier för dem. Den stora skillnaden med den här historien är att den här gången lägger Nikos bror till att det är en sann historia. Berättelsen går som så att en mamma och en dotter flyttar in i ett hus inte långt från där Niko och Simen bor. Det är dock nåt konstigt med mamman och dottern som verkar undvika att träffa folk. En dag hörs ett hjärtskärande skrik från huset, blodspår återfinns utanför och inne i huset. Mamman hittas död en bit bort medan dottern förblir försvunnen. Nu ryktas det om att mamman tog livet att sin egen dotter och att flickan går igen i huset. Därför står huset fortfarande tomt och övergivet och blodspåren ska fortfarande finnas kvar på väggar och golv.

Niko och Simen blir så klart nyfikna och cyklar till huset för att se med sina egna ögon. De lyckas ta sig in i huset, men därinne ramlar de rakt igenom golvet. Och nu börjar den riktiga mardrömmen. Det visar sig vara omöjligt att ta sig ut. Och de är inte heller ensamma i huset.

Arne Svingen har skrivit en riktigt otäck historia, Skräckens hus, som passar alla som vill ha nåt riktigt läskigt att läsa. Den räddhågsne gör bäst i att läsa något annat. Skräckens hus ingår i en serie som heter Skräckslagen där olika författare skriver riktigt ruskiga historier. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar